Gunnels Hårdesign grundades 1980 av Gunnel Asp, då som ett enmansföretag. Vi har sakta vuxit till en av Tranås större hårsalonger och har idag fem anställda samt en elev. Sedan 2012 finns vår salong centralt belägen på Storgatan.

Vi jobbar med allt inom modern hårvård och utbildar oss kontinuerligt för att kunna ge dig de senaste frisyrerna om du är sugen på att hänga med i trenderna. Hos oss är killar lika välkomna som tjejer och tillsammans är vi ett glatt gäng som alltid strävar efter att göra våra kunder nöjda!

Varmt välkomna till oss!

Här ser du vilka vi är.

Gunnel – Det är jag som är Gunnels! Jag tog mitt gesällbrev i Nässjö och har även avlagt Mästarbrev. Jag är ledig tisdagar och fredagar.

Välkommen att boka hos mig!

Frida – Jag gick frisörskolan i Nässjö och tog mitt gesällbrev i Jönköping och har jobbat som frisör sedan dess. Jag är ledig varannan måndag och varannan torsdag.

Välkommen att boka tid hos mig!

Ebba – Jag har varit fast anställd hos Gunnel sedan augusti -08. Jag tog mitt gesällbrev hösten samma år på Brinellgymnasiet i Nässjö. Jag finns på salongen alla dagar utom torsdagar då jag är ledig.

Välkommen att boka hos mig!

Mahlou – min utbildning gjorde jag på Svenska Frisörakademin i Linköping.

Jag jobbar halvtid nu efter min mammaledighet. Ledig onsdagar, annars är jag här antingen för- eller eftermiddag.

Välkommen att boka hos mig!

Wilma J – Jag tog studenten från Brinellgymnasiet i Nässjö våren 2017. Där läste jag tre år gymnasial utbildning med inriktning hantverk/frisör. Nu har jag tagit mitt gesällprov och jobbar tisdag-fredag.

Välkommen att boka hos mig!

Wilma N – Jag tog studenten från Brinellgymnasiet i Nässjö våren 2017. Där läste jag tre år gymnasial utbildning med inriktning hantverk/frisör. Nu har jag tagit mitt gesällprov och jobbar tisdag-fredag.

Välkommen att boka hos mig!