Gunnels Hårdesign grundades 1980 av Gunnel Asp, då som ett enmansföretag. Vi har sakta vuxit till en av Tranås större hårsalonger och har idag fem anställda samt en elev. Sedan 2012 finns vår salong centralt belägen på Storgatan.

Vi jobbar med allt inom modern hårvård och utbildar oss kontinuerligt för att kunna ge dig de senaste frisyrerna om du är sugen på att hänga med i trenderna. Hos oss är killar lika välkomna som tjejer och tillsammans är vi ett glatt gäng som alltid strävar efter att göra våra kunder nöjda!

Varmt välkomna till oss!

Här ser du vilka vi är.

Ebba – Jag är ägare av Gunnels Hårdesign och har varit fast anställd på salongen sedan augusti -08. Jag tog mitt gesällbrev hösten samma år på Brinellgymnasiet i Nässjö. Jag finns på salongen alla dagar.

Välkommen att boka hos mig!

Frida – Jag gick frisörskolan i Nässjö och tog mitt gesällbrev i Jönköping och har jobbat som frisör sedan dess. 

Just nu är jag föräldraledig, men är tillbaka i tjänst fr.o.m. v12 2022.Mig hittar du på salongen under måndagar, onsdagar och fredagar.

Välkommen att boka tid hos mig!

Wilma N – Jag tog studenten från Brinellgymnasiet i Nässjö våren 2017. Där läste jag tre år gymnasial utbildning med inriktning hantverk/frisör. 

Just nu är jag föräldraledig.

Välkommen att boka hos mig när jag är tillbaka!

Wilma J – Jag tog studenten från Brinellgymnasiet i Nässjö våren 2017. Där läste jag tre år gymnasial utbildning med inriktning hantverk/frisör. 

Välkommen att boka hos mig!

Mahlou – min utbildning gjorde jag på Svenska Frisörakademin i Linköping.

Just nu är jag föräldraledig.

Välkommen att boka hos mig när jag kommer tillbaka.