Hårvårdsprodukter

Vi har ett stort sortiment av hårvårds-och stylingprodukter som du kan komma in och handla av oss när du vill. Nedan presenterar vi de märken som vi arbetar med mest!

 L’anza, ”as green as it gets” som tydligt profilerar sig mot att vara så miljövänliga som möjligt. Det är märket som förekommer mest hos oss med produkter som schampo, balsam, inpackningar och stylingprodukter men även det märket vi i huvudsak jobbar med i våra färgbehandlingar.

GHD är världsledande inom stylingverktyg! Här på Gunnels Hårdesign jobbar vi enbart med deras värmeverktyg. Curlers, stylers, fönar- you name it! GHD har ett brett och komplett sortiment! Vi beställer hem önskat värmeverktyg åt dig om det inte skulle finnas i butiken.

Revlon från Revlon har vi ett lite mindre utbud av stylingprodukter. I huvudsak använder vi deras fantastiska färginpackningar (nutri color creme) och deras värmeskyddande ”10 i en”-produkt uniqe1.

Moroccan Oil  vårdande produktserie, både styling, schampo och balsam.

Olaplex är en produkt som kan användas vid alla typer av kemiska behandlingar som man utför hos frisören. Det ger oss frisörer möjligheten att behandla ett redan strukturskadat hår. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat. Tack vare en molekyl som skyddar och återskapar svavelbindningar i hårets struktur under och efter kemisk behandling så blir håret starkare än utgångsläget och ger en bättre hårkvalitet. Läs mer på Olaplex hemsida om vad denna mirakelprodukt kan göra för ditt hår!

Du kan också köpa fönar, lock- och plattänger samt borstar i mycket bra kvalitet hos oss.