Gunnels Hårdesign grundades 1980 av Gunnel Asp, då som ett enmansföretag. Vi har sakta vuxit till en av Tranås större hårsalonger och har idag fem anställda samt en elev. Sedan 2012 finns vår salong centralt belägen på Storgatan.

Vi jobbar med allt inom modern hårvård och utbildar oss kontinuerligt för att kunna ge dig de senaste frisyrerna om du är sugen på att hänga med i trenderna. Hos oss är killar lika välkomna som tjejer och tillsammans är vi ett glatt gäng som alltid strävar efter att göra våra kunder nöjda! Varmt Välkomna till oss!
Här ser du vilka vi är.

Gunnel – Det är jag som är Gunnels! Jag tog mitt gesällbrev i Nässjö och har även avlagt Mästarbrev. Jag är ledig tisdagar.

Frida – Jag gick frisörskolan i Nässjö och tog mitt gesällbrev i Jönköping och har jobbat som frisör sedan dess. Jag är ledig varannan måndag och varannan torsdag.

Ebba – Jag har varit fast anställd hos Gunnel sedan augusti -08. Jag tog mitt gesällbrev hösten samma år på Brinellgymnasiet i Nässjö. Jag finns på salongen alla dagar utom torsdagar då jag är ledig.

Vanja – Jag har gjort min frisör utbildning med prov på Ljungstedska i Linköping. Min första tid har jag jobbat som färdig frisör i Linköping därefter Aneby och nu Tranås. Jag är ledig varannan måndag eller onsdag alla andra dagar jobbar jag.

Mahlou – min utbildning gjorde jag på Svenska Frisörakademin i Linköping.

Wilma – jag är elev och går min utbildning på Brinellgymnasiet i Nässjö. Jag är färdig med min utbildning till sommaren, vilket innebär att du kan boka mig till reducerade priser. Jobbar onsdag eftermiddagar och hela fredagar.